Nu este vorba de oricare demoni, aici fiind incluse stările proaste și toți factorii negativi care ne vizează în mod direct.

„Demonii noștri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neîmpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme față de cineva sau chiar o boală. Poate ar trebui să nu mai luptăm împotriva lor, ci să le căutăm sursa și să le schimbăm rolul.” susține Cornel Ilie (Vunk).

Artistul susține că, în piesa lor, demonii nu vin din întuneric, ci dinspre lumină. „Raiul și Infernul nu cred că sunt niște locuri, ci două categorii de oameni. Ei pot fi în amandouă, în același timp, fără vreun motiv anume. Depinde doar de noi”.

În videoclipul piesei „Toți demonii mei”, apare cercul ca definiție vizuală a dragostei, drept simbol al Universului, al echilibrului, al ciclicității și al renașterii.

„Cred că doar prin dragoste ne putem vindeca pentru că dragostea este religia care stă la baza oricărei religii. Am ales să colaborăm cu Feli pentru că este una dintre cele mai puternice voci feminine și se potrivește perfect cu mesajul acestei piese. Mă bucură foarte tare că a avut încredere în cântecul ăsta și în tot conceptul”, adaugă Cornel Ilie , liderul trupei Vunk , pentru Europa FM.

Feli simpatitează ceea ce face Vunk, astfel nu a fost greu să accepte propunerea de colaborare. „Mi-au plăcut mesajele pieselor lor, chiar și cele greu de acceptat și uneori de înțeles de societate, pentru că unele te lovesc cu realitatea de care în general vrei sa fugi.” spune Feli.

Videoclipul piesei a fost regizat de Cosmin Florea şi Cornel Ilie. Muzica este semnată de Cornel Ilie, Gabriel Maga, Feli Donose, Șerban Cazan şi Lucian Nagy.