Proconsul se află la a doua colaborare cu Uddi, fostul concurent X-Factor, care a reușit să cucerească topurile muzicale în ultimii ani. Artiștii au lansat împreună „Visele care nu dorm”, o piesă sensibilă care te întoarce în copilărie, scrie gds.ro

Muzica a fost compusă de Robert Anghelescu, Dragoș Dincă si Thea Miculescu si produsă, mixată și masterizată de către Roland Kiss, Șerban Cazan, Lucian Nagy. Theea Miculescu a compus și versurile cântecului, împreună cu Dragoș Udilă -UDDI.

„Mesajul piesei, așa cum am încercat să ilustrăm și cu videoclip, este că visele întotdeauna se împlinesc, dar nu nepărat în ordine sau tot ceea ce ne-am imaginat în copilarie. Videoclipul a fost făcut de către colegul și prietenul nostru Emi Petruț, care a făcut și regie și film și scenariu, acesta fiind al cincilea proiect pe care îl facem împreună. Filmările la videoclop au durat trei, în locuri foarte apropiate sufletului nostru”, au povestit artiștii pentru gds.ro.

Pentru că știu cât este de greu să lucrezi cu copiii, băieții de la Proconsul au venit cu ei de acasă. Astfel, copiii din videoclip sunt cei ai artiștilor. În rolurile principale au fost distribuiți Mathias și Stefan, copiii lui Dragoș și ai lui Robert dar și Filip și Daniel Marin, cei doi baieti ai lui Bodo, Cezar fiul lui Traian, Sarah Dinca și Mara Ștefănescu.

Colaborarea cu Uddi a venit natural, aceasta fiind a doua experiență pe care Proconsul o are cu tânărul artist. Ei au mai lucrat împreună la piesa “Arunci cu umbră”, interpretată de Francisca în primăvară.