Dacă pe tatăl lui Liviu Teodorescu îl știe toată lumea (pentru că îl însoțește pe artist peste tot în calitate de tour-manager), mama cântărețului preferă să rămână în spatele reflectoarelor. Mirela Teodorescu este femeia pentru care Liviu Teodorescu renunță la orice și oricând, notează libertatea.ro

Chiar dacă Mircea Teodorescu, tatăl artistului, este sprijinul permanent al lui Liviu, cea mai importantă persoană rămâne totuși mama lui. Dat fiind faptul că lucrează enorm în timpul anului, tânărul reușește cu greu să stea cu toată familia, așa că anul acesta, pe modelul deja lansat de americani, Liviu Teodorescu a organizat o sesiune foto cu el și întreaga lui familie.

Cu toate că nu-i place să fie în centrul atenției, Mirela Teodorescu, mama cântărețului, a acceptat să realizeze felicitarea de Crăciun alături de soț și de cei doi băieți, având pretenția ca din imagine să nu lipsească și cele două pisici ale lor, Blue și Bla. Pentru familia Teodorescu, Crăciunul are o însemnătate aparte și, pe lângă ideea de a se reuni toți la masă, această sărbătoare înseamnă să ofere iubire și căldură celor din jur.

Ea este femeia pentru care Liviu Teodorescu renunță la orice chiar și la concerte. Nu mai este pentru nimeni un secret, mai ales pentru organizatorii de evenimente, că în preajma Sărbătorilor, artistul nu pune niciun concert în agendă. Liviu nici nu concepe să nu fie acasă și să guste din preparatele făcute de mama lui, a povestit Liviu pentru libertatea.ro.

Îndrăgitul interpret mai are o femeie foarte importantă în viața lui, fără de care spune că nu vede viitor. Este iubita lui, cu care are o relație încă de pe băncile liceului.