Au divorțat de opt ani, dar războiul dintre Pepe și Oana Zăvoranu nu s-a încheiat. Vedeta l-a dat în judecată pe fostul ei soț. În anul 2018, Oana Zăvoranu l-a acuzat pe fostul său soț, cântărețul Pepe, că i-ar fi stricat imaginea, cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se judecă în instanță încă din anul 2011. Acum, vedeta îl cheamă din nou în faţa magistraţilor, conform plângerii penale de la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti ce are ca obiect „plângere soluţii de neurmărire / netrimitere în judecată (art.340NCPP)”, potrivit click.ro. „Nu ştim nimic, nu am primit citaţie”, a spus avocatul Bogdan Cimbru, apărătorul artistului, pentru sursa citată.

Și Pepe a comentat situația: „Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nicio declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară”. Cei doi au termen la proces în data de 28 martie.

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.