Voltaj lansează „Amprente”, o piesă cu un sound surprinzător care se îmbină perfect cu vocea solistului, Călin Goia.
„„Amprente” aduce multe premiere pentru noi. Este o piesă pentru care am colaborat pentru prima dată cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de către Silviu Mîndroc. Suntem foarte încantați de aceste colaborări și de rezultatul lor. E o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum așteptam cu nerăbdare să vedem ce părere are publicul”, mărturisește Călin Goia pentru arad24.ro.
Personajele principale ale clipului sunt Sevi Iris și Mihai Șchiopu. Cei doi au întâmpinat mai multe momente dificile la filmări de dragul artei: Sevi a filmat timp de trei ore în apă rece, iar Mihai a reușit să cadă în mai multe gropi ascunse ale câmpului.

În 2016, Voltaj a lansat albumul „X”, material ce conține 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”. Până în prezent, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru „Cred că-s HIP” și au lansat alături de peste 200 de tineri talentați single-ul și clipul „Dincolo de stele”. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj și Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea”, o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca.