După succesul ultimelor două piese, „Mamă soacră” și „Arde”, ADDA revine cu o nouă piesă, „De piatra”, o premieră nu numai pentru fanii ei, dar chiar și pentru ea.

„Pe lângă faptul că e o piesă specială pentru mine, de suflet, este și prima oară când îmbin pianul cu vocea. Această melodie este despre o călătorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii și despre lupta pe care o duci cu tine, forțându-te să fii puternic. Mai ales că visul te bântuie și nu te lasă să renunți, te face să trăiești viața la maximum”, spune ADDA pentru virginradio.ro

ADDA mai spune că „dincolo de toate, de fapt bucuria înseamnă drumul pe care îl parcurgi. Întotdeauna este și frumusețe, chiar și în suferință. Pentru că înveți lucruri noi, aduni niște amintiri și înveți ceva ce poți să transmiți mai departe”.

Muzica piesei este semnată de ADDA și de Șerban Cazan, textul îi aparține ADDEI, producție Șerban Cazan, Florin Boka. Regia videoclipului este semnată de Sega, scenariul și conceptul – ADDA și Flavius Simion, producție Rizea Cătălin.

În acest an, ADDA a mai lansat piesele „Mamă soacră” și „Arde” feat. Killa Fonic, care au ajuns la aproape 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Galerie foto