Sore si Sere arunca cu „Praf de stele”, un nou single care împrăștie magie.

„Am scris *Praf de stele* pentru ca imi doresc ca tot ceea ce traiesc sa nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilarie, cand ma prefaceam ca fac magie, aruncand cu bucatele de hartie… asa vazusem in filme. De aici a pornit inspiratia: sa inghet timpul, sentimentele si trairile printr-o piesa magica”, dezvaluie Sore, citată de tvmania.ro

„Piesa „Praf de stele” are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obisnuită la studio, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Serban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo… magie”, adaugă Seredinschi pentru sursa citată.

Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi: „Cred că este un artist valoros din noul val și mă bucur să fiu prima lui parteneră de duet”.

Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto.

Sore a lansat hituri ca „Dor să-ți fie dor”, „Când vremea e rea”, „Dintr-o mie de femei”, „Sărută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Și anul trecut, Sore a fost prezentă cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul „Ce mai vrei?”, ulterior i-a dat o super replică lui Smiley prin piesa „Știu de unde vii la ora asta”, unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesa manifest „Ultima lacrima”, dar și piesa „Bumba”.