„Jumatate” este cea mai nouă piesă cântată de Sore împreună cu Smiley, o piesă despre plăceri și despre păcate, așa cum se vede prin ochii lui Sore.

„Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relatie. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi și să menții iubirea vie”, spune Sore pentru cosmopolitan.ro.

Sore face un bilanț personal de plăceri și păcate: „Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Vă provoc și pe voi, lista mea e cam lungă, îmi place adrenalina la volan și pe placa de snowboard, sunt dependentă de cofeină, sunt shopaholică…Cred că aș mai putea să găsesc și altele.”

Sore și Smiley împart și câte jumătate de videoclip într-o continuă iluzie optică, o execuție făcută exclusiv în postproducție grafică: „Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar Jumătate este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, povestește Sore.