Un astrolog din America Latină spune că interpreta ar fi însărcinată. Are are doi băieți superbi și există zvonuri precum cântăreața columbiană ar aștepta cel de-al treilea copil, despre care se spune că, de data aceasta, ar fi fetiță. Informația vine de la Mhoni Vidente, un astrolog din Mexic, potrivit Infobae, citat de libertatea.ro. Potrivit lui, artista ar avea câteva săptămâni de sarcină.

Mihoni Vidente este cunoscută pentru predicțiile pe care le-a făcut, despre dispariția unor vedete, despre cutremure și despre echipele care au ajuns în finala de fotbal Liga MX. Despre Shakira, Mhoni Vidente a spus: „O văd pe Shakira însărcinată. Ar avea 2 sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță. A terminat turneul, a plecat cu Pique și acum s-a întâmplat, la 41 de ani, acum va fi fetiță. Eu o văd însărcinată”, a mai spus astrologul.

Shakira formează un cuplu cu fotblistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani.

În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul spaniol. Fiscul o acuză pe Shakira că nu şi-a plătit impozitele în Spania în perioada 2011-2014, cât timp a fost rezidentă în această țară, notează cotidianul El Pais. Cântăreaţa este anchetată pentru perioada 2012 – 2014 pentru că faptele din 2011 s-au prescris. Astfel, artista ar fi fraudat statul spaniol cu 14,5 milioane de euro.