Sam Smith continuă să lanseze hituri, odată cu debutul piesei „Dancing With a Stranger”. Această colaborare cu Normani pare să continue atmosfera începută cu piesa „Promises”.

„Dancing With a Stranger” nu este doar o creaţie marca Sam Smith, ci este şi ocazia perfectă pentru ca Normani să intre în topuri. Artista provine din trupa Fifth Harmony, care făcut-o celebră pe Camila Cabello, scrie infomusic.ro, citat de afisha.md. În 2019 vrea să îşi continue cariera solo în forţă. Sam Smith e pe val în acest moment, între piesa „Fire on Fire” lansată luna trecută pentru o producţie Netflix şi viralul „Promises” cu Calvin Harris.

Tânărul are deja la activ 4 premii Grammy, o melodie de film Bond care i-a adus Oscarul. Are şi 7 single-uri pe locul întâi în Marea Britanie. Colaborarea sa cu Normani are ceva influenţe R&B şi un instrumental discret. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare la un studio din Los Angeles, în vreme ce cântăreţul britanic compunea împreună cu Jimmy Napes şi Stargate.

Normani devenea cunoscută publicului în 2018 prin single-ul de debut „Love Lies”, unde cânta împreună cu Khalid. Melodia a ajuns pe locul întâi în Top 40 Radio în SUA. Au urmat cântece cu Calvin Harris şi release-ul „Waves” cu 6LACK. Artista are doar 22 de ani şi recent a apărut pe coperta Billboard, promiţând un 2019 cu proiecte muzicale ample.