Rihanna şi Puma au fost date în judecată pentru plagierea unui logo folosit de cântăreaţă pentru o colecţie de haine pe care a creat-o pentru compania germană, relatează tmz.com.

Reprezentanţii companiei Freedom United Clothing pretind că posedă, încă din 2006, drepturile de autor pentru logoul „FU”, folosit de Rihanna în versiunea „F.U.” (Fenty University) într-o colecţie de hanorace, sandale şi bijuterii lansată la Puma.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, Rihanna ştia că acest logo este deja folosit, pentru că a fost fotografiată, în 2014, cu un hanorac produs de Freedom United.

despăgubirile cerute de Freedom United sunt impunătoare. Mai mult, compania cere anularea vânzării tuturor pieselor din colecţia Rihannei.

Cântăreața, care are acum de 30 de ani, şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent este „Anti” şi a fost lansat în 2016. În prezent, Rihanna se laudă peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.