Andreea Bălan a reacționat, după ce creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat una dintre ținutele purtate de curând de cântăreață. Artista, care este însărcinată în luna a noua, a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Poate îi spune cineva lui Botezatu că sunt în 37 de săptămâni aici și că femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsă de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici? Mulți viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea?”, a scris Andreea Bălan pe contul de socalizare, citată de libertatea.

Cătălin Botezatu a comentat în cadrul emisiunii de la Kanal D, una dintre ținutele purtate de Andreea Bălan. „S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place!”, a spus Botezatu. „Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a mai spus el.