Una dintre cele mai talentate artiste din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi primele locuri în topurile radio şi TV, Nicole Cherry, lansează o nouă melodie, de această dată cu versuri în limba engleză. Piesa se numește „Pop That” și impresionează încă de la prima ascultare printr-un „pure pop”, transmite Radio Cluj.

Produsă în studiourile HaHaHa Production şi pusă în imagini vii, colorate, de inspiraţie pop-disco, de Alex Ceauşu, „Pop That” te ademeneşte prin note muzicale care îţi rămân în memorie şi te fac să uiţi de orice grijă. Este piesa care aduce soarele şi zilele călduroase cu petreceri la piscină.

Încă de la începutul carierei, artista a ajuns la inimile oamenilor cu hit-uri în limba română, engleză şi spaniolă. Se fac 6 ani de la lansarea „Memories”, piesa care s-a bucurat de un succes fulminant şi ani plini de hit-uri solo şi colaborări cu Joey Montana, Connect-R sau Mohombi. În acești şase ani de carieră, au urmat hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite.

Cu peste 1.500.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai urmărite artiste din România.