Misha și Connect-R au participat împreună la serbarea de Crăciun a fetiței lor, iar la final, cei trei au făcut o poză cu Moș Crăciun, pe care au postat-o pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pentru relația frumoasă, notează libertatea.ro.
Chiar dacă au divorțat, Misha și Connect-R au rămas în relații foarte bune, iar cei doi petrec foarte mult timp împreună cu fetița lor. „O familie superbă! Să fiți binecuvântați!, În formula asta sunteti cei mai faini, Rămâneți împreună pentru totdeauna pentru fericirea copilul vostru”, le-au transmis admiratorii.
În vara anului acesta, Connect-R a anunțat divorțul de Misha. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe Facebook.