După succesul pieselor „Impar” și „Doar noi”, Mark Stam revine cu un nou single. Așa că e doar vina lui că vom avea un nou hit de pus pe repeat toamna asta: „Vina mea”.
Lansarea noii piese vine chiar în momentul în care „Impar” a ajuns pe primul loc în cel mai tare clasament de radio din România.
Piesa a fost scrisă de Mark Stam, în colaborare cu Irina Kupco și Alex Cotoi.
„E recviemul amintirii nemuritoare… Și o scot din mine prin linii și cuvinte, ca s-o împart cu voi, astăzi. Țin la ea pentru ca e trăită, fiecare părticică… E pentru toți, dar în special pentru cei care își asumă vina că n-au fost capabili să iubească persoana care merită….” a scris Mark Stam pe Facebook.

Mark Stam a povestit că ideea acestei piese i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară: „Aveam linia melodică și tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta”), încă din decembrie, dar simțeam că lipsește ceva care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți… O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea la rugăminte și de atunci ,,Vina ta” s-a transformat în ,,Vina mea”. Era vina mea ca nu simțeam nimic”, declară interpretul pentru afisha.md.