Artista și prezetatorul matinalului de la Antena 1 au fost fotografiați la o nuntă. Lidia Buble apare cu buchetul de mireasă în mână, în timp ce se sărută pasional cu iubitul ei.

Fotografia postată de vedetă a stârnit un val de reacții din partea internauților. „Ăștia suntem noi”, a menționat Lidia Buble lângă imaginea în care apare alături de Răzvan Simion. „Chiar nu e cazul să faci totul public! Ești cam penală”, „Are voie să facă ce vrea din viața ei personală, așa cum poate să și păstereze pentru ea. E fix alegerea ei. Și doar a ei! ”, „Nu sunteți obligați să vă uitați la ce nu vă place”, „Rușine, rușine și iar rușine. L-ai despărțit de nevastă și doi copii”, „Tu și Răzvan sunteți făcuți unul pentru celălalt. Sper să nu vă despărțiți niciodată”, „A luat bărbatul de la nevastă și de la copii…”, „I-a sucit mințile”, au comentat internauții.

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani.

Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață.