De Ziua Îndrăgostiților, Lady Gaga nu a postat nimic legat de iubitul ei pe Instagram, preferând să publice o fotografie cu cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut. O sursă spune că artista și logodnicul ei s-au despărțit săptămâna trecută și acesta este motivul pentru care cei doi nu au participat împreună la Premiile Grammy 2019, iar Gaga a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget.

Alte surse spun, însă, că cei doi sunt împreună și Lady Gaga a apărut fără inelul de logodnă deoarece acesta nu se potrivea cu numărul artistic pe care l-a susținut.

De Ziua Îndrăgostiților, Gaga a postat pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut. Un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale. Iar pe Insta Story a postat o fotografie în care își arată alt tatuaj făcut împreună cu managerul ei, Bobby Campbell.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Carino în octombrie anul trecut. Christian Carino e cu 17 ani mai în vârstă decât viitoarea lui soție și are o fată, Bella Carino, dintr-o relație anterioară.