Lady Gaga a pus capăt speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare online privind o posibilă relaţie sentimentală a sa cu actorul Bradley Cooper, comparând aceste platforme cu „toaleta internetului”, potrivit variety.com, transmite mediafax.ro.

Invitată în ediţia de miercuri a emisiunii „Jimmy Kimmel Live”, de pe postul de televiziune american ABC, artista a vorbit despre mediatizatul moment al său de la gala Oscar 2019, respectiv recitalul susţinut alături de Bradley Cooper.

Laureata premiului Oscar de anul acesta şi-a dat imediat ochii peste cap şi a declarat: „Mai întâi de toate, reţelele social media sunt toaleta internetului. Şi ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil. Iar oamenii au văzut acolo iubire şi, ghici ce, asta este ceea ce au vrut să vadă”, notează sursa citată.

Organizatorii galei Oscar 2019 au ales să facă lucrurile în mod diferit, respectiv să renunţe la prezentarea momentului muzical susţinut de Lady Gaga şi Bradley Cooper. Astfel, iniţial, pe scena din Los Angeles s-au auzit primele acorduri ale piesei nominalizate la Oscar „Shallow„ – din filmul regizat de Bradley Cooper „A Star is Born”. Cooper şi Gaga, care stăteau în sală, pe primul rând de scaune, s-au luat de mână şi au urcat pe scenă.

Rob Mills, unul dintre şefii echipei de producţie a postului TV ABC, care s-a ocupat de eveniment, a declarat ulterior pentru Variety că s-a dorit astfel crearea unui moment inedit şi că atmosfera a fost una „electrizantă”.

Pe reţelele de socializare online au apărut imediat reacţii privind momentul, considerat de mulţi unul prea „intim”. După ce Lady Gaga şi-a primit premiul Oscar pentru cea mai bună piesă şi s-a întors pe scaunul ei, Shayk a îmbrăţişat-o.

Iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, care a urmărit recitalul din primul rând şi apoi l-a aplaudat în picioare, ar fi spus că nu s-a simţit deranjată de ceea ce a văzut şi că cei doi au jucat doar nişte roluri.

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victoria’s Secret au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil în vârstă de 2 ani, Lea.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, este în prezent singură, după ce, la începutul acestei luni, s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

Filmul „A Star is Born” prezintă povestea de dragoste dintre un star muzical a cărui carieră a intrat într-un con de umbră (Bradley Cooper) şi o tânără compozitoare care ajunge să fie o vedetă (Lady Gaga).