După o relație de trei ani, cu o despărțire de mai multe luni, cântăreața de 34 de ani și actorul de 42 de ani, au decis să-și unească destinele.

Informația privind logodna lui Katy Perry și Orlando Bloom de Valentine’s Day a fost confirmată de cei doi printr-o postare comună pe rețelele de socializare. Cei doi au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care pe degetul lui Perry se vede un inel mare cu pietre albe şi roz iar pe fundal o cameră plină de baloane roşii în formă de inimă.

Mary Hudson, mama artistei, a confirmat informaţia pe Facebook, postând imagini ale propunerii emoţionante alături de mesajul: „uitaţi cine s-a logodit aseară”, notează libertatea.ro.

Katy Perry şi Orlando se află într-o relaţie din ianuarie 2016, însă au discutat rareori în public despre legătura lor. Cântăreaţa americană a mai fost căsătorită cu comediantul britanic Russell Brand în timp ce Orlando Bloom a fost căsătorit cu supermodelul Miranda Kerr în perioada 2010-2013 şi cu care are un băieţel de 8 ani.