Justin Timberlake și-a aniversat ziua de naștere. Aflat în mașină cu soția sa, Jessica Biel, acesta și-a surprins partenera dormind, astfel că și-a cântat singur „La mulți ani”.

În data de 31 ianuarie, Justin Timberlake și-a aniversat ziua de naștere. Cântărețul a împlinit 38 de ani. Pe o rețea de socializare, Justin Timberlake a dat publicității o filmare pe care a făcut-o în timp ce se afla în mașină cu partenera sa de viață, Jessica Biel. Aceasta a adormit pe scaunul din dreapta, astfel că Justin Timberlake a început să-și cânte singur „La mulți ani”. A făcut-o în șoaptă, amuzat de situația în care a surprins-o pe soția sa. Apoi a început să cânte mai tare, moment în care Jessica Biel s-a trezit și a început să râdă. „Mă pregăteam pentru petrecerea de mâine seară”, a încercat actrița să se scuze.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au cunoscut în anul 2007. S-au logodit în decembrie 2011 și s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2012. Au împreună un copil, Silas, care a venit pe lume în aprilie 2015.