Alt cuplu nou format a aruncat întrebarea bombă.
După ce Ariana Grande și Pete Davidson s-au logodit la doar 1 lună după ce au început să se întâlnească, se pare că și Justin Bieber s-a luat după ei și la doar 5 săptămâni de când formează un cuplu, Justin și Hailey Balwin sunt acum logodiți.
Justin și Hailey au în spate o întreagă istorie, cea mai recentă despărțire a lor fiind în 2016. Se pare că totuși cei doi n-au rămas în relații atât de rele din moment ce s-au împăcat și au decis să meargă mai departe.
Mai multe surse din anturajul cuplului au confirmat marea veste. „S-a întâmplat duminică seara, în fața unei mulțimi de la Baker’s Bay. Justin a cumpărat inelul când au fost la New York și de atunci a căutat o ocazie să o ceară de soție. A fost o decizie neașteptată, dar el a știut mereu că ei doi au o legătură specială”, a declarat sursa citată de eonline.com.
Potrivit acesteia, întrebarea a luat-o prin surprindere pe Hailey Baldwin, care a fost copleșită de emoție. „Pe chipul ei se vedea că este șocată, dar era clar că amândoi sunt fericiți și îndrăgostiți”, a mai spus insider-ul.
Totuși, poate cea mai importantă confirmare a venit de la Jeremy Bieber, tatăl cântărețului canadian. Acesta a scris pe Instagram un mesaj în care își felicită fiul pentru „noul capitol” din viața lui.