Potrivit jurnaliştilor din SUA, Justin Bieber ar fi în depresie şi le-ar fi cerut ajutor specialiştilor, iar din această cauză a amânat din nou nunta cu Hailey Baldwin, care iniţial trebuia să aibă loc în această primăvară. Din câte se pare, artistul canadian are probleme din cauza faptului că a devenit faimos când era destul de mic, iar acest lucru i-a afectat sănătatea mentală, notează okmagazine.ro.

„Cantitatea imensă de faimă l-a schimbat complet. Justin pare doborât şi obosit. Trece printr-o perioadă grea. Nu are nimic de-a face cu Hailey. Este foarte fericit că e căsătorit cu ea. Altele sunt problemele cu care se confruntă la nivel mental. Toată lumea care este în jurul îl ajută şi este sub tratament. Este convins că se va simţi mai bine în curând”, au spus prietenii lui Justin Bieber, pentru revista People.

Într-un interviu acordat recent celor de la Vogue, Justin Bieber a dezvăluit chiar el că are probleme, afirmând că, din cauza celebrităţii a devenit arogant şi încrezut, dar că acum realizează că a făcut multe lucruri pe care nu ar fi trebui să le facă şi de care îi este ruşine acum.