Jennifer Lopez demonstrează că încă poate să concurenze cu noile apariții din industria muzicală. La cei 49 de ani arată absolut senzațional, are o vocea inconfundabilă și o apariție care întoarce toate privirile. În noul său videoclip pe toate acestea le pune în aplicare.

„Te Guste” este piesa care face parte din al nouălea album de studio al lui J Lo şi este o piesă cu versuri în engleză şi spaniolă.
În videoclip, Jennifer îşi etalează corpul perfect, în mai multe ţinute sumare, inclusiv costume de baie. Astfel, fanii din întreaga lume au din nou dovada că, la 49 de ani, diva arată impecabil.

Pe lângă faptul că este o femeie puternică, Jennifer Lopez este și o femeie de succes. J.Lo este cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume , încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari. Filmele în care a jucat au avut încasări record, precum „Maid în Manhattan” cu 94,001,225 $ și „Shall We Dance” cu 170,128,460 în box-office-ul internațional
Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume . Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari , aceasta ocupând poziția a 7-a în topul celor mai bogate femei din industria muzicii.