După câteva relații și trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez (43 de ani), fost jucător de baseball. Solista și-a găsit liniștea în brațele sportivului care a cerut-o în căsătorie cu un inel de 1 milion de dolari, în timpul unei escapde romantice în Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani, timp în care și-au demonstrat reciproc că sunt suflete pereche. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare, care, culmea, mai și seamănă. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony, iar Alex este topit după ei. Comentatorul sportiv se poate lăuda și el cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha ( 4 ani). Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Jennifer se va afla curând la al patrulea mariaj, după ce le-a bifat pe cele cu ospătarul Ojani Noa, pentru doar un an, cu dansatorul său, Chris Judd, în 2001, doar pentru câteva luni, dar și cu solistul Marc Anthony, care i-a fost alături 10 ani. Pe lângă acestea, J.Lo a mai avut câteva relații mediatizate, printre care cu Puff Daddy, Ben Affleck și cu dansatorul Casper Smart, acesta din urmă fiind iubitul ei pentru aproape cinci ani, imediat după despărțirea de tatăl copiilor săi.

Diva de 49 de ani a recunoscut că în trecut s-a grăbit să ajungă la altar, dar de data aceasta a luat lucrurile mai ușor. Doi ani i-au fost de ajuns să se convingă că fostul star al celor de la Yankees este bărbatul vieții ei, scrie click.ro.