Ester Peony a câștigat selecția națională cu piesa „On a Sunday” și va merge la semifinalele care vor avea loc pe 14 și 16 mai la Tel Aviv.

Ester Peony a declarat, după calificarea la Eurovision 2019, că încearcă să îmbine stilul său cu unele detalii pe care le admiră la artiştii preferaţi şi mărturiseşte că nu are temeri legate de concursul cântecului european, care va avea loc în mai la Tel Aviv.

„Sincer, n-are de ce să-mi fie teamă, pentru că ştiu că până în mai o să am foarte mult timp de pregătire şi chiar îmi doresc să îmi reprezint ţara cu mândrie şi sigur o să câştigăm”, a declarat Ester Peony pentru Agerpres.

Totodată, cântăreaţa a dezvăluit ce a motivat-o în show-ul Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2019. „Cel mai mult m-a motivat … M-am rugat la Dumnezeu şi ştiu că de sus porneşte totul şi fiecare are un drum, un destin şi îi mulţumesc lui Dumnezeu”, a spus Ester Peony, adăugând că a găsit sprijin în echipa şi fanii săi, aflaţi la spectacolul de la Sala Polivalentă.

„On a Sunday” este compus de Ester Alexandra Creţu şi Alexandru Şerbu, pe versurile Ioanei Victoria Badea.

Ester Peony s-a clasat pe primul loc în urma Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2019, cu 65 de puncte, urmată fiind de Laura Bretan, cu „Dear Father” (60 de puncte), şi Bella Santiago, cu „Army of Love” (58 de puncte). Clasamentul a fost realizat în baza votului a şase juraţi şi a televotului. Votul publicului a avut ponderea votului unui jurat.