Andreea Bălan a dezvăluit că, la începutul lunii martie, va deveni mamă a doua oară, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Actorul George Burcea, care este soțul ei și cu care s-a căsătorit în 2017, a fost încântat de vestea primită, iar asta putem vedea și dintr-un video publicat pe contul de YouTube al interpretei, în care cei doi anunță fanii de vestea frumoasă pe care o au. Sunt entuziasmați.

Andreea este o femeie puternică și determinată, care știe foarte bine ce-și dorește de la viață și a gestionat cu brio provocările maternității și cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Andreea a susținut că a știut dintotdeauna, încă dinainte să-l cunoască pe George, că va avea doi copii, și că este fericită că viața i-a împlinit, până acum, toate dorințele: „Un copil in viata cuiva aduce numai bucurie, iar eu dintodeauna mi-am dorit 2 copii. Visele devin realitate atunci cand crezi cu ardoare si pui pasiune si iubire. Am postat pe youtube noul vlog in care povestesc despre bebele care va veni pe lume si vedeti imagini de la ecografia morfologica din trimestrul 1”, a scris Andreea Balan pe pagina sa de Facebook.

Pe 9 octombrie 2016, Andreea Bălan devenea mamă pentru prima dată.