Toamna a inspirat artiștii la colaborări dintre cele mai interesante. Dua Lipa și-a unit forțele cu un grup de patru fete, care au un stil total diferit. Mixul pe piesă dă o notă energică melodiei, dar cel mai interesant este că cele patru fete cântă în limba coreeană.

La sfârșitul lunii august apăreau zvonuri despre o posibilă colaborare a cântăreței britanice cu grupul de fete BLACKPINK, după ce, într-o postare pe Twitter, artista anunța despre „niște colaborări”. Confirmarea a apărut la începutul lunii septembrie, atunci când Dua Lipa a dezvăluit titlul melodiilor de pe versiunea de lux a albumului ei, iar în listă apare și colaborarea cu trupa de fete de la YG Entertainment .

Prietenia dintre fete a apărut de când Jennie și Lisa s-au întâlnit personal cu Dua Lipa la concertul acesteia din Seul, iar mezina din Black Pink este o mare fană a artistei britanice.

Dua Lipa, care are acum 23 de ani, a semnat cu Warner Music Group în 2015 și tot atunci a lansat primul său single. Albumul său a debutat a fost lansat pe 2 iunie 2017 și conține 7 melodii. În 2018 Lipa a câștigat 2 premii pentru Artistul Britanic Feminin Solist și British Breakthrough Act.