Adi Despot a criticat comportamentul pe care l-a avut, acum câteva luni, pe scenă, solistul trupei Holograf, Dan Bittman care, invitat să cânte pe o scenă din sectorul 5 al Capitalei, l-a lăudat pe primar, moment devenit viral pe internet.

„Un artist care urcă pe scenă nu ar trebui să-i mulţumească niciodată „domnului primar” sau altui politician. Eu mulţumesc „publicului”, a spus Adrian Despot, în emisiunea „În faţa ta” de la Digi24, citat de evz.ro.

Mai mult decât atât, Adi Despot îi „atinge” la modul elegant, dar dur, pe cei care fac compromisuri politice pentru bani. „Sunt mai multe feluri de artişti. Sunt artişti pentru care noţiunea de compromis nu există. Ei sunt cei mai fericiţi. Nu au niciun fel de probleme, nu au o problema să facă hora cu primarul pe scenă. Sunt genul de artişti cărora li se pune o sumă de bani pe masă şi ei iau. (…) Cea mai importantă lecţie de viață pe care am învăţat-o e să înveţi să laşi banii pe masă. Nu îmi trebuie, nu fac lucrul ăsta. Sunt artişti care nu au problemele astea. Unii artiști fac meseria asta nu din dorinţă nebună de a se exprima, pentru ei muzica nu e o terapie, o artă. Pentru ei e doar meserie, dacă făceau lucrul ăsta sau vindeau pâine, şuruburi sau flori e acelaşi lucru. Eu sunt artist, trebuie să cânt şi să câştig bani”, a spus Adrian Despot.

Dan Bittman (56 de ani) a reacţionat la criticile dure primite după ce a prezentat un eveniment organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea. Cântăreţul susţine că nu trebuie să se justifice şi consideră că „România e bolnavă de ură”.

Evenimentul la care a luat parte Dan Bittman a costat, potrivit Recorder, 700.000 de euro.