După piesa „Te las cu inima”, Cleopatra Stratan vine cu o nouă melodie de iarnă, în colaborare cu Edward Sanda. Este vorba despre „Cozonac”

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun și așa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună și să dăm startul sărbătorilor.
De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul și acum lansarea! La clip ne-am simțit foarte bine, cu bună dispoziție și veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”, spunea recent Cleopatra Stratan, citată de publika.md.

„Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”. Cleopatra Stratan, în vârstă de 15 ani, a ajuns în manualele școlare din Belgia, în manualul de limbă engleză. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său, Pavel Stratan.

A devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul „Ghiță’. Acum, fiica lui Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă practică muzica și este recunoscută la nivel internațional, scrie libertatea.ro

Cei doi interpreți sunt amici de mai multă vreme. Acum jumătate de an, cei doi au publicat un video în care își intonau reciproc melodiile.