După 13 ani de la lansare, fiica lui Pavel Stratan a fost provocată să cânte din nou piesa care a făcut-o celebră.
În cadrul unui interviu pentru Virgin Radio, Cleopatra a fost provocată de ascultători să interpreteze Ghiță după 13 ani de la lansare. Vocea adolescentei răsună la fel de minunat și te cucerește.

Când „s-a născut” „Ghiță”, Cleopatra Stratan avea doar trei ani, dar a cucerit întreaga.

Succesul Cleopatrei Stratan a ajuns și în alte țări, iar micuța a intrat și în Cartea Recordurilor, având nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit No.1 într-o țară la nivel național, cel mai tânăr cântăreț de succes.

În cadul interviului de la Virgin Radio, Ceopatra a vorbit și despre rețeta succesului său.

Primul album al Cleopatrei Stratan se intitulează „La vârsta de trei ani”. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele său, Cezar Stratan, la melodia „MAMI”. Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile.