Cântăreaţa americană Beyoncé a susţinut un recital în cadrul festivităţilor organizate cu prilejul nunţii unor celebrităţi indiene, informează BBC, citat de stirileprotv.ro.

Isha Ambani, fiica celui mai bogat om din India, se căsătorește cu Anand Piramal, fiul unui alt miliardar indian. Beyoncé a fost una dintre multele celebrităţi invitate la eveniment, alături de stele ale Hollywoodului sau de personalităţi politice precum Hillary Clinton.

Evenimentul este doar ultimul dintr-o serie de nunţi indiene care concurează pentru extravaganţă şi atenţie.

Deşi nunta fiicei magnatului Mukesh Ambani este programată pentru miercuri, festivităţile organizate cu prilejul acesteia au început din weekend. Beyoncé a cântat duminică seară în cadrul sangeet, o ceremonie cu muzică şi dans care precede în mod normal nunta.

Ea a postat pe Instagram poze cu rochia sa decoltată de culoare roşie, cu aplicaţii aurii, şi cu bijuteriile purtate cu această ocazie.

Chiar dacă onorariul său nu a fost făcut public, banii nu sunt o problemă pentru familia Ambani, în condiţiile în care Mukesh Ambani, directorul general al Reliance Industries, are o avere personală de aproximativ 47 de miliarde de dolari.