La doi ani de când au lansat ”Side to Side”, Nicki Minaj și Ariana Grande fac o aroganță maximă. Au lansat două piese noi în mai puțin de o săptămână.
„The Light Is Coming”, de la Ariana Grande și Nicki Minaj este o piesă compusă și produsă de Pharrell Williams și va fi inclusă pe următorul album semnat Ariana Grande, „Sweetener”.
Deși Ariana nu a confirmat încă această teorie, mulți cred că noua piesă conține un mesaj politic ascuns în vocea tipului care spune: „you wouldn’t let anybody speak and instead…”. Fragmentul, dintr-un clip de la CNN, datează din 2009, când un om din public îi strigă asta senatorului Arlen Specter, la o reuniune organizată la primaria din Pennsylvania. Deci, putem presupunem că există o semnificație mai profundă în spatele piesei „The Light Is Coming” – și este una politică.,,The Light Is Coming” este cea de-a patra coloaborare a celor două cântărețe, după „Bang Bang” (2014), „Side to Side” (2016) și „Bed” (2018). Piesa vine însoțită de un videoclip simplu, filmat noaptea în pădure.