Antonia le-a făcut o surpriză fanilor când a lansat single-ul „Matame”, o piesă în engleză și spaniolă, pentru care a colaborat cu Erik Frank. „Surprissse! „Matame” feat. Erik Frank. Enjoy! (n.r.: Surpriză! „Matame” feat. Erik Frank. Bucură-te!)” este mesajul pe care l-a postat soția lui Alex Velea pe pagina ei de Facebook.

„Matame” a fost compusă de Marius Dia, Alex Parker, Erik Frank (toți trei sunt compozitori și producători DeMoga Music), Olivia Addams și produsă de Alex Parker și Marius Dia. Antonia și Erik Frank urmează să filmeze și videoclip pentru această melodie.

Erik Frank este cunoscut publicului din România pentru colaborarea cu Inna pentru piesa „Ruleta”, un super hit cu peste 184 000 000 de vizualizări.

Antonia a lansat anul acesta „Hotel Lounge”, dar și colaborare cu Alex Velea și Lino pe piesa „Sahara”, „Adio” cu Connect-R și „Tango”. Artista urmează să lanseze mai multe piese în următoarea perioadă.

Noua melodie a Antoniei, „Matame”, a apărut la doar o zi după ce tatăl băieților săi a dat și el lovitura toamna aceasta. Alex Velea a lansat la 5 noiembrie, single-ul „Animale”