Se împlinește o lună de când Andreea Bănică și-a luat un angajament greu: primul și cel mai lung turneu al său în ultimii 10 ani, de când a devenit mamă, o lungă serie concertistică în Statele Unite și Canada, care se va încheia săptămâna viitoare.

Andreea, care a ajuns la 40 de ani, din care 25 petrecuți pe scenă, nu o mai „arde” ca pe vremuri în „Fiesta”, „Samba” ori „Rupem boxele”, cu câteva ore de somn pe noapte. Turneul american a stors-o la propriu. Vedeta a mărturisit că a obosit, dar e foarte fericită că și-a îndeplinit visul de-o viață.

„Întotdeauna mi-am dorit să susțin un turneu pe continentul american, însă n-am crezut că-i atât de greu! Sărim din avion în avion, zburăm foarte multe ore, distanțele sunt mari și abia acum, după o lună, am început să mă obișnuiesc. Partea bună e că, în acest turneu, mi-am înfrânt frica de zbor. E pentru prima oară în viața mea când adorm în avioane”, ne-a povestit artista pentru libertatea.ro.

Andreea Bănică urmează să cânte în Edmonton, Calgary și Vancouver, alături de un pluton artistic format din Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache și Raoul, echipă condusă de Bebe Mihu.

De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor. Mai greu decât programul în sine e dorul de casă pentru Andreea. De-o lună departe de soț și de copii, cântăreața se simte copleșită uneori.

„Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de copiii mei, de soțul meu, mi-e dor de ei. Aștept cu nerăbdare să vină seara, să văd ce fac copiii, îmi trimite Lucian filmulețe cu ei, să văd ce au mai făcut. A rămas el cu Noah și cu Sofia, am toată încrederea în el că se descurcă așa cum trebuie, dar mama e mama, nu pot sta împăcată. E foarte greu să fii plecat de lângă familia ta atât de mult timp”, a mărturisit Andreea.