La un an după ce a primit decizia definitivă privind paternitatea băieților săi, Alex Velea poate, în sfârșit, s-o și pună în aplicare. De ce s-au amânat atât de mult demersurile? Pentru că din aprilie anul trecut, Vincenzo Castellano a refuzat să-și pună semnătura pe acte.

Alex Velea a bifat, într-un final, victoria mult așteptată în procesul privind paternitatea celor doi băieți, Dominic și Akim. Hotărârea instanței din 24 aprilie 2018 a rămas definitivă, iar de-acum, poate să-și treacă în acte cei doi copii, care încă poartă numele Castellano, scrie libertatea.ro.

Alex Velea, fericit alături de Antonia și fiii săi, a încercat toate variantele pentru a finaliza mai repede procesul, care, după emiterea hotărârii, ar fi trebuit să dureze foarte puțin. Cu toate acestea, Vincenzo Castellano, încă soțul Antoniei, i-a pus bețe în roate. Nu trebuia decât ca acesta să-și pună semnătura pe hotărârea judecătorească, trimisă lui în Italia. Apoi să o retrimită în România. Oricum, de fiecare dată când curierul se prezenta la ușa lui cu actele, i se comunica, scurt, că Vincenzo nu este la domiciliu.

Sătul de tergiversări, Velea a luat taurul de coarne. Și s-a dus personal în Italia, la Napoli, unde s-a întâlnit cu fostul soț al iubitei sale și a rezolvat problema.