Piesele lui Adrian Ursu sunt îndrăgite nu doar de cei de acasă, dar și de moldovenii plecați în străinătate. Interpretul realizează în mod regulat turnee, iar de data aceasta el a fost surprins cu chitara în mână într-o subterană din Portugalia – „un boschetar cu chitara”, a ironizat interpretul situația.

Ne-am obișnuit să-l vedem pe scenă, însă de data aceasta inima i-a cerut altceva, din acest motiv a cântat într-o subterană. Adrian Ursu a bucurat pentru ceva timp trecătorii unei subterane din Portugalia cu o piesă inedită în limba spaniolă, transmite ea.md.

„Așa am simțit, așa am cântat! În subterana din Portugalia, fac repetiții pentru Spania, Mexic, Cuba… Un ecou superb și un boschetar cu chitara la momentul și locul potrivit!”, a scris interpretul pe pagina lui de Facebook.

Așa am simțit, așa am cântat!😍În subterana din Portugalia, fac repetiții pentru Spania! ❤️ Un ecou superb și un boschetar cu chitara la momentul și locul potrivit! 👌😅👍 Nadia Oliveira, merci pentru video!

Опубликовано Adrian Ursu Вторник, 5 марта 2019 г.

Fie e pe scenă, în fața spectatorilor, fie e într-o subterană cântând în fața trecătorilor, interpretul reușește cu ajutorul pieselor să creeze o atmosferă magică și să aducă căldură în sufletele oamenilor.