Elegantă, modestă, plină de rafinament și matură. Așa arată în noul său videoclip Cleopatra Stratan. Tânăra, de această dată, poartă ținute mai îndrăznețe și se pare că îi spune „Adio” iubirii sale.

După succesul piesei și a videoclipului „Te las cu inima”, care a reușit să strângă peste 41 de milioane de vizualizări pe Youtube, Cleopatra dă o nouă lovitură și se pare că va fi hitul acestui sezon.

În videoclipul piesei „Adio” Cleopatra a fost îmbrăcată în două rochii scurte, iar una dintre ținute era și cu un umăr dezgolit, scene de care până acum nu am avut parte, notează unimedia.md. Și versurile piesei dau de înțeles că fetița minune cu rochiță albă și buline roșii a crescut și pășește pe urmele succesului.

Cleopatra Stratan este copilul minune al anilor 2000, care la numai trei ani făcea senzaţie cu arhicunoscuta piesă „Ghiţă. Atunci a înregistrat o mulțime de recorduri, iar acum a revenit în lumea muzicală şi are planuri mari. Chiar dacă a lipsit 12 ani din atenţia publicului, în tot acest timp, Cleopatra s-a pregătit intens pentru viaţa de artist, studiind muzica şi teatrul.