Adele şi soţul ei, Simon Konecki, s-au despărţit, anunțul fiind făcut de reprezentanții artistei printr-un comunicat de presă.

„Adele şi soţul ei vor divorţa. Îşi vor creşte împreună copilul şi îi vor oferi toată afecţiunea lor. Ca întotdeauna, cei doi îşi doresc să le fie respectată intimitatea. Deocamdată nu vor exista şi alte comentarii”, scria în comunicatul trimis de Benny Tarantini şi Carl Fysh.

Adele este unul dintre artiștii care și-a păstrat viața amoroasă departe de ochii curioșilor, însă, în 2017, aceasta a confirmat că s-a căsătorit cu Konecki. Anunţul a fost făcut atunci într-o manieră inedită, pe scena Premiilor Grammy, când Adele a câştigat trofeul pentru „Albumul Anului”, notează www.stirilekanald.ro. Conform surselor apropiate cuplului, cei doi s-ar fi căsătorit în 2016, însă tot evenimentul a rămas un secret la acea vreme.

În 2012, Adele a născut un băieţel, pe nume Angelo, iar de atunci presa a devenit şi mai interesată de relaţia dintre Adele și iubitul ei, Simon Konecki.

Fostul soț al lui Adele, Simon Konecki, este co-fondatorul Life Water, un brand de apă creat după standarde ecologice, în Marea Britanie. În perioada 2004-2008, Konecki a fost căsătorit cu Clary Fisher, o stilistă londoneză, alături de care are o fetiţă. În acea perioadă, se zvonea că Adele ar fi fost motivul pentru care Simon şi prima lui soţie s-ar fi despărţit. Până la urmă, Adele a reuşit să închidă gura criticilor, publicând un comunicat, prin care afirma că Simon era deja divorţat de patru ani, când s-au cunoscut.