Edward Sanda (20 de ani) a recunoscut că nu mai are iubită. S-a întâmplat într-o emisiune de la Antena Stars. Prin urmare, fetele interesate pot să încerce să-l contacteze pe simpaticul cântăreț, propune cancan.ro.

Artistul este dezamăgit și nu încearcă să ascundă asta. Dar și despărțirile fac parte din viață, indiferent dacă ești un cântăreț în vogă sau doar un ob asolut normal, scrie cancan.ro.

„Nu mai am iubită. Şoc şi groază! De curând s-a produs extorsiunea. Au fost trei ani. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Din partea mea nu dispăruse nimic. Sunt foarte dezamăgit pentru că eu am oferit tot. I-am spus de mai multe ori. Eram pe drumuri diferite. Nu am avut probleme de gelozii. Ea nu mai era implicată în relaţie şi din partea ei nimic… Nu mai era atentă. Mă consideram singur în relaţie. Cred că amândoi am luat hotărârea. Eu deja nu mai acceptam să trag singur. Mi-a fost greu la început, dar am înţeles că nu am de ce. A trecut aproape o lună. Nimeni nu e perfect”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

La doar 19 ani, Edward a devenit artistul momentului. Piesa lui de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a provocat frenezie în rândul ascultătorilor. Cel de-al doilea single al său, Haine scumpe este compus de Șandor Biro, cel care a compus și piesa „Doar pe a ta”.

În 2018, Edward Sanda a lansat „Nicio zi fărăr tine” și două piese în duet: „În palma ta” (feat. Ioana Ignat) și „Pe drum” (feat. Andreea Balan).

Acum un an, și Ioana Ignat (20 de ani), colega de scenă a lui Edward Sanda a vorbit în mass-media despre despărțirea de iubitul ei.

 

Galerie foto

Videoclipuri