Smiley a început în forţă primul turneu național, la Sala Sporturilor din Galaţi. Concertul s-a ţinut cu casa închisă, aproape 2000 de oameni au cântat, au dansat, au aplaudat la primul concert susținut la Galați.

Cei aproape 2000 de oameni, de toate  vârstele, s-au bucurat de peste două ore de dans și emoție, alături de Smiley și invitații săi. Seredinschi, unul dintre cei mai noi artiști HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. Piesa mea de dor‘ și Ochii ei‘ au fost cântate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Galați. Dorian, și el artist HaHaHa Production, a cântat împreună cu Smiley, cea mai recentă piesă lansată anul acesta, Aprinde scânteia.

Pe scena de la Galați a urcat și una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut șansa de a cânta împreună cu artistul piesa De unde vii la ora asta?.

Pe 30 octombrie Smiley a ajuns și la Iași, unde s-a declarat ÎNDRĂGOSTIT, iar astăzi cântă la Bacău.

Turneul Național va continua pe 5 Noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie la Timișoara, în Sala Sporturilor Olimpia și se încheie pe 18 Noiembrie, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Galerie foto